Malechka

"Bože brani ga od zla!"


16.06.2007.

Nisam spavao sa Selmom(hehehehehe)Popularni makedonski pjevac za  citatelje naseg magazina govori o festivalima,novom albumu,privatnom zivotu,skandalima koji ga pravte,novim odnosno starim ljubavnim vezama!!!
Poslije albuma "Pratim te"uzurbano pripremas novi.Ostao si vjeran staroj ekipi?

-Za tri mjeseca sve bi trebalo biti gotovo.Kompozitori su isti,Niksa Bratos ostaje producent i aranzer.tim je identican kao na proslom albumu.
Koliko ima istine da te je Selma proganjala,ali i ti nju?
-Izmedju nas dvoje nije bilo nista osim  posolovnog odnosa.Sa njom jedino mogu imati prijateljski odnos.Nema razloga da izmedju nas bude nesto vise.Nije tacno da sam je zvao u svoju sobu,niti da je imedju na bilo nesto "konkretno"Ljudi svasta pricaju.Selma je jako fina djevojka i dobar kolega!
Koliko je tacno da za sve sto trebas da uradis,prvo trazis dozvolu od svoje menadzerice Ljiljane Petrovic koja,prica se,"drzi sve konce u rukama"?
-To nije tacno.Zajedno sa ljudima koji su mom timu rjesavam sve probleme i niko me
ne kontrolira.Naravno,kad je posao u pitanju,moja menadzerica sve profesionalno obavlja i8 logicno je da je moram slusati.a sto se tice tih prica da mi  ona govori sta i kako da se ponasam privatno,zaista nije tacno.