Malechka

"Bože brani ga od zla!"


01.02.2008.

Jos nesto o Blagici

Blagica i Toše zaljubili su se u 3. razredu srednje škole.Prije dvadesetak dana Blagica je došla u Kruševo. Na Tošinu grobu zapalila je svijeću na dan kad su se njih dvoje, prije deset godina, upoznali. Blagica je taj dan provela s Tošinim roditeljima u obiteljskoj kući. Ocu Nikoli na dar je donijela bocu pića, a djeci Tošine sestre Dori, Nikoli (4) i Kristijanu (10), donijela je igračke i slatkiše, ispričao nam je Tošin bratić Andrej. Dodao je da Blagica često dolazi na Tošin grob. Bliski prijatelj pokojnog pjevača, radijski voditelj Kiril (36), poznatiji kao DJ Erik Fox, rekao nam je da je manekenka Blagica Mičova bila prva prava Tošina ljubav.
- Djevojka i ja 2004. ljetovali smo s Tošom i Blagicom u Grčkoj. On je to ljeto bio najsretniji na svijetu - prisjeća se Erik.
Toše je, kaže Erik, nakon što je prekinuo vezu s Blagicom, s njom ostao u kontaktu. Pozivao ju je na svoje koncerte i slao joj karte. Tošina sestra Dori dodaje da je sve do posljednjeg dana Toše s Blagicom razmjenjivao SMS poruke, koje danas čuva u njegovu mobitelu. Na Tošin rođendan nazvali smo Blagicu, no njena sestra, koja se javila na mobitel, rekla je da ona nije u stanju razgovarati. Tošin prijatelj Erik demantirao je Andrijanu Budimir, koja tvrdi da je ona sve do Tošine pogibije živjela s njim u stanu.
- Mjesec i pol dana prije nego što je poginuo počele su svađe s Andrijanom. Toše joj rekao da je najbolje da se iseli - tvrdi Erik.
Toše je Blagicu upoznao 1998. godine. U ljubavnoj vezi bili su do(24sata)Blagica i Toše zadnji su put zajedno ljetovali u Grčkojpočetka 2002. Ponovno su se pomirili nakon njegova eurovizijskog nastupa 2004, a prekinuli su dvije godine poslije.

ANDRIJANA BUDIMIR SE U RUJNU ISELILA IZ TOŠINA STANA
Prije puta u Australiju Toše je rekao Andrijani da se iseli prije nego što se on vrati u Skoplje. Više nije mogao trpjeti svađe. Naš prijatelj Đole iz stana je iznio Andrijanine stvari, ispričao je Erik.
Priču je potvrdio i Georgij Georgijevski-Đole, koji je vozio kada je Toše poginuo. Kaže da je 18 dana prije Tošine smrti preselio Andrijanu iz Tošina stana u podstanarski stan u Skopju.