beats by dre cheap

Sve je isto samo andjela nema.....

Sve je netaknuto

Kraj ulaznih vrata su tenisice. Na stoliću u boravku stoji ukrasna zdjela s mirisnim svijećama koje je obožavao. Kupaonica je puna kozmetike.
 Posebno je volio goleme mirisne štapiće. Donosio ih je sa svih svojih putovanja i za njima smo na prošloj turneji tragali satima, kaže Ljiljana. Na stolu još stoji privatna fotografija na kojoj salutiraju Toše i Miroslav Rus, tekstopisac pjesama “Igra bez granica” i “Trešnja”.
- Toše i Rus tog su se dana šalili na moj račun, stali su u stav mirno i salutirali mi - prisjeća se Ljiljana.
U spavaćoj sobi od 40-ak kvadrata je sedam zrcala koja vise jedno ispod drugog, dok se u kupaonici još nalaze škare, ručnici i kozmetika, kao da je još jučer boravio u tom stanu.
IMAO JE DVIJE GARDEROBE PREPUNE ODJEĆE I CIPELA
Toše je svakodnevno vježbao i održavao kondiciju, često je trčao po stazama uz jezero iza stana, priča Simona pokazujući sobni bicikl i utege u spavaćoj sobi. Iza zida na koji se naslanja uzglavlje kreveta, prema Ljiljaninoj ideji, koja se Toši jako svidjela, napravljena je mala garderoba. U posebnoj garderobnoj sobi Tošina su odjeća i obuća, od one za svaki dan pa do one koju je nosio na koncertima. Tu je sve osim odjeće koju je kobnog dana ponio sa sobom na put.Malechka
http://toseproeski.blogger.ba
25/03/2008 19:27