beats by dre cheap

Tose Proeski osvojio dijasporu i Ivanu Barbiku:)Stare informacije

Ovog vikenda ponovo je otvorena "Futura". Besplatan ulaz i piće, a gostiju na pretek. I Mile Kitić se potrudio da peva bez prestanka više od dva sata u prvom bloku. Atmosfera je bila "toplo-hladno" jer je Mile "kalio" publiku novim i starim hitovima. Početak je bio iznad očekivanja, a ako se po jutru dan poznaje, onda Tomaš nema razloga za brigu.
"Atlantis" je bio osrednje posećen i s obzirom na to da je gostovala Anabela sa plesačicama, moglo se videti više momaka. Njihov nastup je fascinirao publiku koja je uživala u plesnim egzibicijama i Anabelinom i glasu i stasu.
"Palma" je u subotu ugostila Harisa Džinovića koji je podsetio uglavnom stariju publiku na svoje hitove i zaista napravio dobru atmosferu, kao što to i inače čini.
Kemal MalovčIć se pokazao kao pravi šmeker u "Pinku" u Zugu i svojim pesmama je držao publiku na podijumu i po dva sata.
Šaban Šaulić, iako je dva dana pre toga pevao cigansku svadbu u Parizu i dosao "mrtav umoran", nije razočarao publiku, štaviše, ostavio je odličan utisak i u diskoteci "Space 2000" u Vinterturu i "Princu" iz Bazela.
U diskoteci "Space 2002" još dva zanimljiva gostovanja. Gostovali su najveća makedonska zvezda Toše Proeski i njegova koleginica koja će to tek postati - Rebeka. I pored snega i leda, koji su prosto okovali ovaj deo Ciriha, diskoteka je bila prepuna, a Toše je pevao opkoljen devojkama iz publike. Posebno interesovanje izazvala je lepa i talentovana Rebeka, koju inače zovu "Balkanska Šakira". Možda i sa razlogom. To će vrlo brzo proceniti i pi. Inače, u ovoj diskoteci uveliko teku pripreme za gostovanje Jelene Karleušeublika u Srbiji, jer Rebeka ovih dana izdaje svoj novi CD na srpskom za "BK Sound". Od Tošeta se u pauzama nije odvajala Ivana Barbika, zvanično "prvo telo sveta", koja je samo zbog mladok Makedonca doputovala iz Beča. Ne znamo da li je u pitanju nova romansa, ali čuli smo da je njihovo druženje počelo još letos u Budv, za koje vlada veliko interesovanje a koje će biti za tri nedelje, 22. februara..

Malechka
http://toseproeski.blogger.ba
15/06/2008 17:47