beats by dre cheap

Nisam slavio rodjendan:(

 


 

                            

 

                             Nisam slavio rodjendan

 

Proslavio si  25. januara rodjendan,da li si organizirao parti i kako je bilo?

 

-Nisam pravio zabavu,jer mi je nedjelju dana prije rodjendana preminula baka.Mislio sam da je neumjesno da u takvom trenutku bilo sta proslavljam.Izasao sam na veceru sa prijateljima i na taj nacin obiljezio rodjendan.

 

Koja je najneobicnija stvar koju si do sada dobio na poklon?

 

-Od jedne svoje obozavateljice dobio sam na poklon globus koji se sastojao iz 250 komadica.Morao sam sam da ga sastavim.To je simbolicno znacilo da treba da obidjem cijeli svijet i veoma mi se dopalo.

 

Jednom si rekao da si u dusi roker i da ti je blizi tvrdi zvuk?Molim te,objasni nam cemu tvoje suze kada si prvi put cuo pjesmu «Meni hvala nijednom»?

 

-Covjek cesto cuje pjesmu koja ga dirne.Tako je i  sa mnom,zavisi od raspolozenja i desi mi se da zaplacem.

 

Kazes da si roker,a pjevas iskljucivo balade.Da li to radis smisljeno ili je rijec o sticaju okolnosti?

 

-Nista sto je u vezi sa mnom u vezi nije smisljeno,niti proracunato,i to sto sam roker nema nikakve veze sa baladama.Ne postoji pjevac bilo kojeg zanra koji nije otpjevao baladu.Uostalom rokerske balade su najljepse.

 

Kada stvaras najljepse pjesme?Da li uistinu moras biti tuzan i usamljen da bi napisao kvalitetnu baladu?

 

-Da bi napisao dobru baladu,moras da budes u specificnom emotivnom stanju,da si zaljubljen,tuzan ,nesretan...Neke od najljepsih baladasam napisao ada mi je srce bilo slomljeno.

 

Do sada si snimio duete sa Gocom Trzan,Tonyjem Cetinskim i Anjom Rupel.Planiras li jos neki duet i sa kim bi volio da zapjevas?

 

-Ne razmisljam o tome!To,jednostavno prepustam situaciji.Potrebno je da se stvori fluid i prilika za takvo sto.

 

Godinama treniras kik-boks.Da li si nekada borilacke vjestine u praksi?

 

-Nisam,a nadam se da necu nikad morati.Nisam osoba koja na taj nacin rjesava sukobe i izbjegavam da sebe dovedem u takvu situaciju.Borilacke vjestine dozivljavam kao duhovnu dimenziju ,sinergiju duha i tjela.

 

Da li su te bliski ljudi nekada razocarali?

 

-Da,i to je sve sto cu reci.

 

Da li je istina da si veoma ljubomoran i da brzo planes?

 

-Ne znam ,još nikada nisam bio u situaciji da planiram.Ne mogu da zamislim kako bi izgledalo da izgubim kontrolu.Imam svoje granice i nadam se da nikada  nisam probio granicu normalnog.

 

Da li je istina da ides na jogu?

 

-Ne ,ali sam dobro upoznat sa tom kulturom.

 

Mediji su od tebe napravili fatalnog muskarca a ti svaki put na pitanje novinara da li imas  djevojku,odgovaras sa NE.Da li ce i ovoga puta odgovor biti drugaciji?

 

-Trenutno nemam djevojku,ali kad budem nasao pravu i kada ostvarim ozbiljniju vezu ,sam  cu to objaviti.zar nikada niste pomislili da moja djevojka ne zeli da se pojavljuje po novinama i da bude javna licnost?Da jednostavno ne zeli da se pojavljuje po novinama i da bude javna licnost?Da jednostavno ne zeli da bude izlozena tom pritisku?

 

Da li zivis sam?

 

-Da!Zasto?

 

Vec je svima poznato da te obozavateljice na svim nastupima gadjaju medvjedicima.Imas li koju posebnu sobu u koju cuvas igracke?

 

-Medvjedice sam poklonio djeci da se igraju,tako da ih vise nemam mnogo.Istina je da me gadjaju medvjedicima,ali sam vise puta objasnio da je to sto sam poceo da pjevam veoma rano,pa sam ih valjda asocirao na djecaka.U jednom trenutku zaista ih je bilo toliko da mi je bila potrebna posebna soba.

 

Za kraj ,da li zelis da porucis nasim citateljima?

 

-Da djele ljubav drugima,da bi je dozivljavali i sami.

Malechka
http://toseproeski.blogger.ba
25/07/2008 14:54