beats by dre cheap

Put do manastira zavrsen:-)

Put prema manastiru Sveto Preobraženje u Kruševu koje je Toše radio sa svojom obiteljim bit će pušten 23.kolovoza/augusta, umjesto 19-tog na vijerski praznik sv. Preobraženie kada će se odrzati veliki narodni skup.
Zbog pomjeranja datuma došlo je zbog nekih čelnih ljudi koji nisu mogli prisustvovati na ovom skupu, pa je tako i odloženo blagoslivljanje manastira, priopćeno je iz fondacije Toše Proeskog.

U ponedjeljak na večer, tj sa 18 na 19.kolovoza/avgusta održat će se tradicionalna šetnja do manastira, a 19 kolovoza tj. u utorak najavljen je veliki narodni skup. Do sada je svaki put kao domaćin skupa bio pokojni Toše, a od sada pa nadalje u ulozi domaćina pojavljivat će se fondacija Toše Proeskog.

Planirali smo uraditi veliki koncert u kojem će učestvovati poznate zvijezde sa makedonske glazbene scene, ali ipak taj koncert ćemo morati pomjeriti za iduće ljeto. Na što se nadamo da će taj koncert preći u tradiciju i da će se održavati svakog ljeta u čast Toši, govori Slaven Risteski, Tošin zet.

Koncert u čast Toše ipak će se odrzati 5.listopada/oktobra ali na stadionu u gradskom parku u Skoplju, točno na godisnicu od prošlog spektakla na kojem se megazvijezda Toše Proeski družio pred trideset tisuća gledatelja.

Malechka
http://toseproeski.blogger.ba
06/09/2008 10:14