beats by dre cheap

Tose Proeski

GAĆOLOVAC!

Toše Proeski bombardovan gaćama i grudnjacima na nastupu u Prijedoru!

Oduševljene pjesmom i izgledom mlađane pop zvezde Tošeta Proeskog, koji je prije tri dana do poslednjeg mjesta popunio dvoranu "Mladost" u Prijedoru, obožavateljke su i ovog puta odlučile da ga nagrade, kako drugačije nego svojim najintimnijim djelovima garderobe!

Tako su u pravcu bine konstantno letjeli grudnjaci i ženske gaćice, ali i zlatni lančići i privjesci, ali i već uobičajeni plišani medvjedići. Proeskom su se, izgleda, od svega ponuđenog najviše dopao model klasičnih ženskih gaća sa jagodicom, koje je u pauzi pjevanja dobro proučio, što je zabilježio i naš fotograf!

Međutim, kada su prisutne dame vidjele da Toše namjerava da kući ponese sve što je pronašao na sceni, počelo je masovno razgaćivanje u publici! Nakon trostanog koncerta, koji se završio vatrometom, Toše je izjavio, da u posljednje vreme uglavnom revnosno sakuplja ženske grudnjake!

- Naravno, one koje dolete na binu. Imam ih već podosta, tako da nije nemoguće da jednog dana napravim izložbu grudnjaka i gaćica koje sam dobio na poklon - rekao je mladi pjevač, uz konstataciju da razmišlja o tome da jednog dana napravi izložbu ovakvih "suvenira".

S gaćicama u ruci, Proeski je dodao da ništa od onog što mu obožavateljke poklone ne baca. Sve skuplja i sortira u kolekcije:
- Prošle godine sam jednu takvu kolekciju od 600 plišanih medvedića poklonio jednom Domu za nezbrinutu decu, a u međuvremenu sam na dar dobio i 300 novih - priznao je Toše.

Malechka
http://toseproeski.blogger.ba
25/05/2007 18:15